IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Западната криза е криза на ценностите

Освен че САЩ на Тръмп нямат такива, те загубиха и компетентността си

08:55 | 11.07.20 г. 4
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Тръмп не дава пет пари за западните ценности. <em>Снимка: Bloomberg</em></p>

Тръмп не дава пет пари за западните ценности. Снимка: Bloomberg

Последна актуализация: 23:41 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 0 rate down comment 4
khao
преди 3 години
не е нужно, на някой хора мозъка им по рождение работи все едно има увреждане и мислят трудно... примерно ти :):)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 8 rate down comment 6
Императорът
преди 3 години
Отново Петър Нейков е жертвеното агне, което трябва да изтърпи гаврите на читателите и вероятно и собственото си отвращение, за да пусне поредният гнъсен пасквил тука. Да - "западът" - криза на ценностите - или по-точно казано - видя се, че неговите т.нар. "ценности" - "свобода и човешки права" но не поравно за всички, а на първо място за всякакви дегенеpати, ***, прecтъпници и арогантни политически, че и екологически терористи - КАТАСТРОФИРА и доведе на крачка то разпада дори най-великата държава на света. Държава - в която бандитите тероризират нормалните хора, чepните социални *** се гаврят с белите, които ги хранят, жени изкарват мъже изнасилвачи без никакви доказателства, неомарксисти завладяват центъра на голям град и си правят държава-комуна, мародери разграбват собствеността на нормалните хора, а полиция и политици КОЛЕНИЧАТ пред тях, държава в която някакъв мръcен полицейски началник казва на президента да си затвори устата, защото той - президента го е призовал да си свърши работата, държава където кметове и губернатори открито подкрепят престъпните банди, които убиват хора и разрушават цели градове - и палят полицейски управления - държава, където генералитетът на армията не се подчинява на главнокомандващия си, ТОВА ПРОСТО НЕ Е ДЪРЖАВА !!! И не президентът е виновен за тоя разпад - той се опита да го спре - но ***, съсипващи Америка прехвърлят на него своята собствена вина !!! Единствената вина на Тръмп е, че той е твърде мек, прекалено вярва в демокрацията и това му яде главата и на цяла Америка тоже.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 4 rate down comment 6
фиг.1
преди 3 години
Не думай, авторът сигурно вече крещи от яд и си бие главата в стената...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 7 rate down comment 3
khao
преди 3 години
хубаво заглавие, казах си журналята най после понапипаха проблема дето 20та година ни мъчи... ... и после два абзаца гмеж! на трети няма да дам шанс.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още